Lykken er stekte rå reker

Vi er på Gran Canaria og her får vi kjøpt vanlige reker som ikke er kokte- altså rå. Det er ikke vanlig hjemme og det må bare utnyttes. Stekes på panna med skallet på sammen med gode smaker som du liker- det blir en grapset opplevelse men du så godt. Det er noe helt annet enn saltkokte reker som vi vanligvis spiser og skal ikke sammenlignes.

Her har jeg til 2 personer brukt ca 300 gram rå reker, 1/2 rødløk som ble grovhakket, en tomat likeså og 3 hvitløksfedd som ble finhakket. Løken ble stekt forsiktig så den ble myk før hvitløk og tomat ble tilsatt og fikk koke med i 2-3 minutter. Har du en rød chili, hakk den og ta med den også. Krydre med det du liker, det kan gjerne være litt hot..

Tilsatte så rekene

Skru opp varmen på fullt og stek rekene til de skifter farge- du må nok snu litt på dem av og til. Det er viktig at du ikke steker dem for lenge, da blir de lett seige i kjøttet. Når rekene er nesten ferdige tilsetter du et glass hvitvin og koker opp og da er det bare å glede seg.

Vi utstyrte oss med mye tørkepapir og kastet oss over herligheten. Litt persille på toppen, aioli og godt brød og kald hvitvin i glasset- det ble en super lunsj på oss

Én kommentar Legg til din

 1. Gudrun Skretting sier:

  Hei dere. Takk for melding m foto det så ut til å være ending plass .

  SIGVE SPURTE HVA STEDET heter da han hørte det fant han ut at Lasse Pallesen fra Kvitsøy eks kjækkensjef på Residens og norgesmester et år.Kona heterKate veldig kjekke folk de reiste samme dag som dere ,så kanskje devar to an «Sandnes»mafiaen.de hadde vært der i fjord og da de dro hjem bestilte de plass til i år. Idager det plutselig blitt kaldere i luften med snø iluften noe jeg kjenne på fingrene mine se er ikke gode .

  Men det er herlig at jegnå kan gå på crokser og ankelsokker tenk det..Tone har vasket og rullet håret mitt i kveld,deilig. Sigve var innom meg en tur i går kveld,spasserende.»bøse»synes han da kan se på padden han la noen bilder til meg som dere kan se at se er kommet et godt stykke på vel

  Ha en fin kveld og kjekke dager, treffer dere Lasse og K.hils fra meg kjenner dem jeg og fru Zwerg var K.sin tante Klem mor

  Sendt fra min iPad

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s