Restesalat til lunsj

Jeg blir alltid så fornøyd når vi har rester etter middag som kan danne grunnlaget for en deilig salat til lunsj eller til middag for den saks skyld, senere. Her har jeg brukt rester etter langtidsstekt kalve entrecote som jeg har skåret i tynne skiver og blandet med crispy salat, en pære i små terninger, paprika i tynne skiver og hakkede ristede hasselnøtter. For å få en enda fyldigere salat kan du blande inn feks blåskimmelost i terninger eller fetaost, tomater, andre frukter osv. Alt er mulig. Bruk det du har tilgjengelig. Som dressing rørte jeg sammen extra virgin olivenolje, litt mild balsamicoeddik, salt og pepper og litt fibersirup (du må gjerne bruke flytende honning). Jeg liker at salaten får stå en liten stund med dressing før servering. Vi spiste salaten med grovt brød og alt ble borte!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s