Smørsopp-delikatesse til lunsj

Idag fant jeg en klynge med små fine smørsopp. Dette er en veldig god matsopp. Det er litt arbeid å rense den fordi den har en litt sleip hinne på hatten som bør tas bort. Det får du igjen for når du sitter med de fine hvite toppene som er gule på undersiden. Hvis du ikke kan smørsoppen så bruk annen sopp til denne retten. Du kan gjerne blande den med andre sopper også.

Soppen ble kuttet i mindre biter og varmebehandlet på tørr panne til all væske var fordampet. Deretter ble den stekt i smør og olje sammen med litt finoppdelt brokkoli. På slutten av stekingen drysset jeg over litt karri sammen med salt og grov pepper.

Blandingen ble servert på ristet grovbrød med revet parmesan over. Utrolig godt om enn litt mektig

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s