Karristekt sopp på en seng av avokado-og ertepure

Av og til hender det at det finnes avokadoer i kjøleskapet som burde vært spist. Det gjorde det i dag. Små poser med selskapserter finner ofte veien ned i fryseren vår. Hva med å kombinere disse to. Som sagt så gjort.

Ertene ble kokt opp og hatt over i en melsikt. Rennende kaldt vann for å få dem avkjølt og for å få beholdt den fine, friske grønne fargen. 2 små avokadoer ble delt i to og kjøttet ble gravet ut med en skje. Avokadokjøtt og erter ble tilsatt litt frisk sitronsaft, salt og pepper og kjørt med en stavmixer. Litt grovt for å få litt tekstur og litt å bite i. Blandingen ble smurt raust på loffskiver.

Skogssopp ble sprøstekt i smør og olje med et dryss karripulver og litt salt og pepper. Soppen ble fordelt på skivene over pureen.

20171112_190054

Kjempegod kombinasjon!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s