Lettvint forrett

Jeg fant en pose med scampi i fryseren på hytta og tenkte hva kan dette benyttes til slik at vi får brukt det opp-jeg liker å nulle ut fryseren ved starten på en sesong. Så jeg søkte på nettet og ble inspiret av Matprat. Jeg renset scampiene og lot det nederste av skallet på halen sitte igjen. I kjøleskapet dukket det opp litt spansk Iberico spekeskinke. Den delte jeg opp i strimler, la litt revet italiensk gul ost av den piccante sorten på og rullet det rundt scampien og festet det hele med en tannpirker.

20170415150545_IMG_0299.JPG

Ved servering ble scampiene stekt ved høy varme på en panne

20170415175630_IMG_0303

Servering: litt ferdigkjøpt søt chilie saus, denne gangen med tilsatt ingefær og litt sitron:

20170415175924_IMG_0304

Falt i smak også hos min mor på 86 år som har lett for å syntes at noe med feks chili er «sint»…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s