Baconsmør

I går lagde jeg en smørsaus med mye bacon i. 1 pakke bacon ble skåret i ganske små biter og stekt på middels varme i MYE smør (ca 100-150 g). Med litt tålmodighet ble baconet brunlig og sprøtt og smøret fikk en nydelig gylden farge. I kjøleskapet var det et litt gammelt glass med små kapers som ropte på å bli brukt. Hakket kapersene litt opp og tilsatte i panna sammen med 2 vårløk som var snittet fint (brukte også halvparten av det grønne) og revet sitronskal. Etter et par minutter var det ferdig. Bacon er søtt og kapers og sitronskall syrlig- en flott kombinasjon. Smøret ble denne gangen servert med stekt torskerygg og potet-selleristappe.

20170308_214228

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s