Laktosefri rask middag

 

Vi prøver vi oss frem med laktosefrie og også litt glutenfrie produkter for tiden. Vi er også innom lavFODMAP og der er hvitløk og løk og også currypaste ikke spesielt populære. Det er litt trøblete for meg som er den som lager mest mat og som elsker disse tingene. Da gjelder det å finne andre ingredienser som kan være smaksforsterkere istedenfor. I dag brukte jeg da fersk ingefær og chili i en enkel kyllingrett med pasta. Små munnfuller av 2 kyllingfileter ble stekt i rapsolje sammen med ingefær og chili til kyllingen såvidt var gjennomstekt. Deretter tilsatte jeg nesten en hel pose med fersk spinat som falt sammen etter kort tid. En halv sitron ble klemt over for å få litt syrlighet. Laktosefri fetaost og matfløte ble tilsatt og laget en fyldig saus. Smakte til med salt og pepper og rørte inn nykokt glutenfri tynn spagetti sammen med tomater. Tenkte ikke på at det ikke var hvitløk eller løk der …. Har du funnet frem alt på forhånd og kuttet opp det som trengs, så er dette gjort på et kvarter.

2017-03-02-18-55-15

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s