Frosne kamskjell…

Ingenting slår ferske kamskjell- bare så det er sagt! Likevel hender det at jeg kjøper den frosne varianten. Da jeg kikket ned i fryseren i går, fant jeg en pose med kamskjell som hadde ligget en stund- ja så lenge at det hadde dannet seg iskrystaller i posen. Musklene så ganske triste ut så jeg fant ut at jeg skulle prøve å lage en farse av dem, noe jeg hadde lest et eller annet sted. Da skjellene var halvtinte kjørte jeg dem i foodprosessoren med litt salt og spedde deretter med litt matfløte til passe konsistens, og blandet også inn litt chilipulver. Farsen ble satt i kjøleskapet mens jeg laget strimler av rå gulrot og det gule på appelsinskallet. Kamskjell-kakene ble stekt i smør og servert med gulrot og appelsinstrimlene som ble stekt i smør sammen med hakkede hasselnøtter og litt appelsinjuice.  Det smakte godt og kamskjell-smaken kunne kjennes til tross for stekingen. Konsistensen var derimot litt løs så neste gang vil jeg prøve å lage små boller som skal trekkes i væske…

img_0352

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s