Vintur-dag 2

Etter en solid frokost på ferja var vi godt rustet til en dag på veien. Det er for langt å kjøre fra Kiel til Loire opp en dag så målet vårt i dag var Sedan, en liten by rett over grensen før Belgia, ca 800 km fra Kiel. Vi kjørte i 2 biler og etter å ha passert Hamburg ble det klart at vi hadde, dvs våre respektive GPSer hadde valgt forskjellige ruter. Dermed kjørte vi hvert vårt løp. Forsåvidt greit ettersom vi kjørte i en Tesla og det var mye fokus på ladning. Ladestasjonene til Tesla er ikke plassert på bensinstasjoner langs veien. Dermed fikk vi oppleve nye steder som vi ellers ikke ville kommet til. På det ene stedet var det en asiatisk buffet restaurant og siden ladingen ville ta 1 time, passet det bra med en lunsj her

Det var mye trafikk og mye veiarbeid gjennom hele Tyskland. Været var heller ikke av det beste så etter nesten 10 timer i bil var vi lykkelige for at neste ladestasjon lå i den belgiske byen Verviers like ved et hotell hvor vi kunne få noe godt å drikke

Litt oppløftet av dette lille intermezzoet kløv vi inn i bilen igjen og tok fatt på de siste 170 kilometerne. Veien her var av en helt annen standard, det ble plutselig stupmørkt og regnet trommet på vinduene. Det ble lange mil og vi var superfornøyd da vi endelig kunne parkere utenfor Hotel le Chateau Fort de Sedan og treffe igjen den andre bilen. Her fikk vi utrolig god service, kjøkkenet var stengt og likevel ble vi servert en tallerken med kald mat og noe godt i glasset. Stemningen var høy rundt bordet der i resepsjonsbaren og vi er utrolig glade for at den blide og humørfylte resepsjonisten ordnet alt så fint for oss

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s