Min første bloggpost!!

Navnet på bloggen er bestemt utifra at sitrusfrukter er en av favorittingrediensene i matlagingen min, og som jeg bruker  ofte. Denne bloggen vil bli en videreføring av at jeg i lengre tid har lagt ut mange matbilder på Instagram (@grethskr) og nå ønsker å kunne skrive litt mer etterhvert. Bloggen kommer først og fremst  til å handle om mat og vin og innimellom også litt reise og andre ting jeg der og da er opptatt av. Frekvensen på innleggene vil nok være sporadiske til å begynne med, men vil trolig øke etterhvert.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s